За "Chicabrat"
Добре дошли! На тази страница ще научите повече за Chicabrat и какво той предлага.
Какво е "Chicabrat"
"Chicabrat" е малка организация, създадена с цел компютърно обучение. Тук можете да гледате видео уроци, свързани с различни програми и теми. Можете да гледате уроци с програмите: Sony Vegas Pro, Adobe Photoshop, Camtasia Studio и много други. Също можете да гледате и полезни съвети и уроци на най- различни теми. Ако имате въпроси за нещо или не разбирате някоя програма, задайте въпроса в контакт страницата на сайта, моят Vbox7 профил или Youtube канал! Можете също да поръчате урок по ваш избор или идея. Ще ви бъде отговорено възможно най- бързо, но бъдете търпеливи. Това е официалният сайт на Chicabrat. Тук можете да прочетете повече за мен. Освен видео уроци, обаче можете да гледате и други клипове- нямащи цел компютърно обучение. Това са различни клипове, не направени от мен, просто хумористични и забавни клипчета, които съм намерил в мрежата и ги качвам, за да ги споделя с вас. През декември 2015 излиза новата версия на сайта- 6.0.0, която е най-добрата до този момент. Напълно различна на дизайн и layout и най- важното- съдържа поредица от нови функции. Вече можете сами да качвате уроци в сайта и ако са добри, ще се популяризират повече. Не забравяйте да се абонирате за мен в Youtube или Vbox7, за да ме подкрепите.
История
Поредици
Услугите на Chicabrat
Chicabrat е сайт за компютърни уроци на разли„ни теми. Тук предимно можете да гледате уроци. Клиповете се качват в сайтовете Youtube.com и Vbox7.com и се споделят в сайта. Можете да се абонирате за тези канали, за да следите уроците и поредиците. Можете да пишете коментари, да задавате въпроси в тях, да харесвате и нехаресвате.
В Chicabrat.com можете да гледате клипове, да четете информация, новини за новите неща, Поредици и уроци свързани с много програми.
Във формата за контакт можете да задавате въпроси до Chicabrat и да получите отговор по E-mail.
В случай, че не намирате подходящ за вас урок, можете да поръчате такъв на страницата за поръчване. Предоставяйки вашия E-mail, име, програма и подробно описание на вашият проблем, можете да получите точен отговор на E-maila, който сте въвели в рамките на 1-5 дни.
Новото, което е, че можете да качвате сами вашите уроци на сайта. За целта трябва да запишете урок с програма, да го качите в Youtube/Vbox7 и да ни го изпратите чрез страницата за качване. Налага се да предоставите информация за себе си и урока си. Това включва името ви, Е-mail, заглавие на урока, линк и описание. След като качите вашият урок, трябва да изчакате за потвърждение от нас и ако урокът ви отговаря на правилата, ще бъде качен на сайта. В зависимост от съдържанието му, той може да попадне в определена категория. Под урока ще пише името, което сте написали. Най-добрите уроци ще се споделят и на началната страница на сайта. Можете да се свързвате с найс на E-mail [email protected] при въпрос или запитвания.
Събиране и обработване на данни
Chicabrat работи с потребителски данни. При Chicabrat данните на потребителите са на сигурно място. Те се съхранявт на нашите сървъри и тясен кръг от хора имат достъп до тях. Те няма как да бъдат продадени или споделени с трети лица без вашето разрешение.
Ето какви данни Chicabrat съхранява и обработва:
- Вашето име                                              - E-mail адрес
- IP адрес                                                    - Приблизително местоположение
- Интренет доставчик                                 - Операционна система
Данните се събират докато посещавате и разглеждате сайта. Информацията за вашето име, Е-mail се събира докато с свързвате с нас по E-mail, чрез формата за контакт, поръчвате урок или качвате уроци на сайта. По време на поръчване или качване на урок трябва да споделите и друга информация- име на софтуер или връзка от друг сайт.
Единствената информация, която става публична е вашето име. Тя се споменава в урока, който сте поръчали или в случай, че качите такъв, името ви ще бъде изписано под него.
   
 
 
 
 
"Photoshop CC Tutorials
Полезни уроци за и трикове за Photoshop + поредица за начинаещи
"sony Vegas Pro 13 Tutorials"
Уроци за видеобработка с една от най-професионалните програми
"Windows ОС Уроци"
Полезни уроци и трикове, свързани с операционна система Windows.
"Chicabrat Tutorials"
Всички уроци на Chicabrat за най различни теми и програми.
Chicabrat започва дейността си на 5 Февруари 2013- та година със създаването на най- обикновен Vbox7 профил, нямащ цел правенето на уроци- просто профил. По- късно през Февруари месец е качен първия клип, който е на различна тема. Скоро след като е направен, са качени още клипчета на същата тема.
Началото на Март 2013- та година се ражда идеята за видео уроците и малко по- късно същия месец е качен и първия урок, който е с програмата Google Sketch Up 8. Той вече не съществува. След като беше качен урока, започнаха да се правят само уроци. Тогава, обаче нямах толкова компютърни зания, колкото сега.
Тогава през Юни същата година бяха качени още доста Google Sketch Up уроци. Започнах да правя и уроци с програмката Paint. Тогава бях съвсем безизвестен и никой не гледаше уроците ми. Те дори не бяха HD
През Юли и Август, обаче започнах да работя и да се запознавам с много по- добри програми- Vegas Pro, Camtasia Studio, Adobe Photoshop и други.
Стартирах с Photoshop уроците, които вече бяха HD. Тогава преустанових елементарните и безинтересни уроци с Paint и Google Sketch UP 8 и продължих да качвам Photoshop и други, вече на различни теми.
Стартирах с Photoshop уроците, които вече бяха HD. Тогава преустанових елементарните и безинтересни уроци с Paint и Google Sketch UP 8 и продължих да качвам Photoshop и други, вече на различни теми.
стартира "Sony Vegas Pro" поредицата ми, която се радва на най- голямо внимание от ваша страна. По- късно през Декември се ражда и първия сайт на Chicabrat- chicabrat.alle.bg, който вече не работи, защото скоро бе заменен с този- chicabrat.com.
Съвсем в началото на 2014- та година на 3- ти Януари 2014- та се открива и Youtube канала на Chicabrat, където също се качват клипове, но не всички.
започва снимането и на Gameplay клипове, които обаче не са толкова развити.
Chicabrat стана на 1 годинка и имаше специален дизайн и клип заради това.
Chicabrat става член на Techno Studio.
се открива сайта Chicabrat.com, който първоначално е с домейн chicabratweb.tk, но в последствие се променя на chicabrat.com.
се открива сайта Chicabrat.com, който първоначално е с домейн chicabratweb.tk, но в последствие се променя на chicabrat.com.
Chicabrat става на 2 години и е качен специален урок по този случай.
Малко преди да стане 1 година от пребиваването на Chicabrat в Techno Studio, Chicabrat напуска.
излиза версия 5 на сайта, която вклъчва обновен дизайн и нови функции.
Половин година по-късно на 1 декември 2015 е заменена с най-новата, изцяло променена и обновена версия 6.0.0 на Chicabrat.com, която включва много нови функции, изцяло обновен дизайн, нови страници и много други неща.
През декември 2015 Chicabrat получава 1000 абонати в Youtube и по случай е направена томбола, от която един може да спечели безплатен, мултифункционален сайт. Тегленето на томболата е на 5 февруари 2016 -рождения ден на Chicabrat.
Благодарности
Chicabrat благодари на сайта flaticon.com и неговите потребители за страхотните икони, които използваме във версия 6.3 на сайта сайта.
   

 
Chicabrat
Уроци
Контакти
Качвания
© 2018 Chicabrat.com.    v.6.4.4   Услуги | Поверителност